maanantai 30. huhtikuuta 2012

Haasteita

Sain Mortiannalta tällaisen awardin. Pitäis haastaa kymmenen ihmistä... Noh tuota, tehkää te jotka haluatte :D

Lempiväri:
pinkki (eri sävyjä) ja lila (eri sävyjä)

Lempieläin:
kissat <3

Lempinumero:
4 on ihan jees....

Lemppari alkoholiton juoma:
energiajuotavat :< mut sitähän sää kysyit!

Facebook vai Twitter:
facebook, en oikeen ikinä oo oppinu käyttää twitteriä

Intohimoni:
päästä mahdollisimman paljon esiintymään tankoilun osalta... Itsensä toteuttaminen eri tavoin....

Lahjojen saaminen vai antaminen:
saaminen, koska oon niin surkee keksimään lahjoja kellekkään :D

Lempikuvio:
<<--- kaikenlaiset koukerot. Toi tatuointi on niiiiiin hieno.. Paitsi et noi ruusut vois olla jotain muita kukkia...

Viikon paras päivä:
lauantai..

Lempikukka:
lilja ;)




Ja sitten taas muihin aiheisiin, mulla on myös toinen haaste, mutta sitä en ole vielä ehtinyt tekemään..

Tosiaan mä vietän vappua kotona.. Vieläkin flunssa kalvaa eikä kyl oikeestaan edes huvittanu lähtee mihinkään rellestämään.. Alunperin mun piti treenata mut ei sekään ny onnistunu sitten. Mutta mä sain vihdoin ja viimein hiukset värjättyä :) Sävy jäi kyllä liian lämpimäksi.... Pitäisi olla viileä sävy.. Toivotaan, et hopeashampoo auttais tähän asiaan :P

Mä hain taas esiintymään. Mä en vielä tiedä pääsinkö. Enkä viitsi nyt kauheasti hehkuttaa asiasta, ennen kuin oon varma.. Kuitenkin päätin et sit jos ylihuomenna tulee tieto, että pääsen niin se on sitten 3 viikon totaalikieltäytyminen herkuista. Ei tuu olee helppoo ei... 
Mä kyl niin toivon että pääsin.. Mulla on mielessä (ainakin mun omasta mielestä) hieno idea ja biisi :D Viimeks kun olin esiintymässä, sain plussaa nimenomaan esiintymisestä. Mä tiedän, ettei mun tankotekniikka oo parhaimmasta päästä (koska en oikein jaksa käydä tunneilla), mutta se esiintyminen <3 Se on ihan parhautta.

Hauskaa vappua teille jotka sitä vietätte, mä jatkan musan kuuntelua ja rentoutumista ;)

PS. Navan ympärys -10 senttiä tossa muutama päivä sitten, ja paino tippui viikonloppuna pizzasta, limusta ja irtokarkeista huolimatta :D Tosin nyt on vatsa sen näköinenkin, ettei liikuntaa ole harrastettu ja hiilareita pupellettu.

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Flunssan iski

Näin pääsi käymään :( Ensin mies oli kipeenä ja nyt minä. Ja flunssapotilaalle on tilattu pizza, koska ei voisi nyt kauheasti kiinnostaa.

Kirjoittelen taas enemmän kunhan olen sellaisessa kunnossa, että jaksaa istua koneen äärellä (ja jopa ehkä vähän ajatella ;D)

Parempaa viikonloppua teille!

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Juoksukausi avattu

Tervetuloa uudelle lukijalle, muistathan osallistua arvontaan jos vain haluat :)

Kävin eilen testaamassa uudet juoksutöppöset joista kerroinkin tässä postauksessa. Kävely ja juoksu tuntui siltä kuin olisi pumpulin päällä ollut. Jalat ei tulleet lainkaan kipeiksi, vanhoissa töppösissä kipeytyi penikat. Luin netistä että varsinkin ylipainoiset tarvitsevat hyvin tuetut ja vähän painavammat juoksukengät, tajusin että noi vanhat oli todella kevyet ja siitä syystä taisi penikat kipeytyä.
Sykemittari näytti, että keskisyke oli 150 ja maksimissa käytiin lukemissa 185. Juoksin / hölkkäsin yhteensä 1.7 km, n. 11 min 30 sek ja keskinopeus oli jotain 8 km / h. En kuitenkaan yhteen putkeen jaksanut tuota, kolmessa osassa juoksin joten vähän sellainen intervallityyppinen treeni. Juoksumatolla kyllä menee se about 6 min putkeen, mutta kyllä se maastossa juokseminen on aina erilaista, varsinkin kun tulee ylämäkiä.

Kävin taas lenkin päätteeksi kokeilemassa, että nouseeko leuka. No ei noussut.. Kotona ja salilla kyllä saan nykyään vedettyä kaksi (n. 30 sek tauolla kylläkin), mutta kun täällä kotona ja salilla lähtöasento ei ole niin alhaalla, kuin tuolla polun varrella.. Kai tämä tästä, kun vaan yrittää edes niin ylös vain kuin pystyy :P

Tämä viikonloppu on muuten syömisten kannalta mennyt toooooodella höttöhiilareilla. On tullut vedettyä irtokarkkeja, 3-viljan sämpylöitä, dallaspulla ja korvapuusti. Hupsista ;D Nojoo, mutta nyt ei jostain syystä ole oikein edes morkkista. Oon vaan ajattellut että oon niin paljon tällä viikolla liikkunut että nyt on lupa vetää. Liikunnat muuten tällä viikolla tähän mennessä (aion tänään vielä tankoilla):


laihdutusliikkujaToteutunutSuositus
Liikunnalla kulutettu energia2739 kcal1500 kcal
Liikuntapäiviä viikossa6 pvä5 pvä
Liikuntaminuutteja viikossa396 min200 min


olen siis merkinnyt yli 30 min kestävät töihin kävelyt ja pyöräilyt muiden liikuntojen lisäksi.

Ajattelin kokeilla tehdä postauksen päiväni kuvina, en tosin oikein tiedä että mistä kaikista tilanteista se kuva pitäisi ottaa :D Olisiko teillä lukijoilla kiinnostusta tällaiseen postaukseen?

Ainiin, lisäsin tuollaisen sepustuksen uusille lukijoille, minusta -välilehteen :)

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Halloota päivää!

Noniin pitkästä aikaa ehdin taas teille lörpöttämään! Ensiksi tervetuloa uudelle lukijalle vielä kerran :) Heti tähän väliin kysymys, että pitäiskös mun tehdä välilehti jossa kerron itsestäni? Ettei sitten aina uusien lukijoiden tarvitsisi etsiä ekaa postausta?

Jokatapauksessa tuntuu, ettei nykyään ole aikaa oikein mihinkään :o Mihin se aika sitten menee? Tässä esimerkki viimeviikosta, voih näkeekö tuosta edes mitään :D






Ja tällä viikolla kertyy vielä enemmän. :)) Sunnuntaina kävin kävellen hakemassa nyt sitten sen sykemittarin, Suunto M4 oli lopullinen valinta ja on muuten aivan ihana :P Mutta mietin noita lukemia mitä se sanoo mun liikunnoista :o esim. eilen menin pyörällä töihin ja yhteensä noilla matkoilla tuli kulutettua 438 kaloria. Tai näin mun mittari sanoo! Mä vaan mietin, että kuinkahan paljon siellä salilla sitten kuluu :o No huomennahan se selviää! Odotan mielenkiinnolla... Oon merkinnyt kiloklubiin tämän viikon liikunnat ja laittanut noita mittarin kaloreita sinne ja tällä viikolla saisi joka päivä vetää ruokaa napaan 1800 kaloria. Ja toi lukema kasvaa ku merkkaan noita sykemittarin kaloreita tonne.. :D Huhhuh.. En mä keksi mitä mä sit niin paljon syön :D

Tänään myös mulle kotiutui ne juoksukengät jotka tilasin. En kyllä tiedä milloin ehdin niitä käydä testaamassa :)) Varmaan viikonloppuna voisi käydä kokeilemassa.. Nyt tässä sulattelen ruokaa ja aion myöhemmin tankoilla.

Mulla on muuten tällainen ihmettelynaihe. Onks toi yhdyssana :D Kuitenkin, töissä oon vähän seuraillut että mitä meidän normaalipainoiset / hoikat tytöt syö.. Arvatkaas.. No enhän mä tiedä kuinka paljon ne harrastaa liikuntaa ja mitä ne syö kotona. Mutta vastaus: höttöhiilareita. What? Nii, en mä nyt vaan taas ymmärrä tätä yhtälöä. Mä yritän jatkuvasti syödä hyvin ja terveellisesti ja en laihdu. Mulla on myös useita normaalipainossa / hoikassa kunnossa olevia kavereita ja nekin voi syödä melkeen mitä vaan, eikä ne lihoa.. Ja tarkoitan tässä just nyt noita höttöhiilareita ja muita ei-niin-terveellisiä-ruokia. Ei vaan mahdu mun pääkoppaan nyt tämä.. :D

Mä löysin tässä mun unelmakropan.. Miksei näitä voi saada jostain lähikaupasta tai vähintään urheiluliikkeistä... xD


siis niin ihana! Ja on varmaan salilla vietetty tuon eteen ihan kiitettävästi aikaakin..

Mä en nyt tähän hätään muista, että oliko mulla muita aiheita, ei ainakaan ollut puhelimessa muistissa muita asioita joista olisi tarvinnut kirjoittaa :D

Mä oon vaan todella iloinen et oon saanut "oman itseni takaisin", kun vihdoin tuo kilpparilääke auttaa! Sen asian tiimoilta tarviskin päästä taas labroihin...

torstai 12. huhtikuuta 2012

Arvonta!

Noniin, mä vähän olin tällaista suunnitellut. Sitten kun tulee, hmm sanotaanko vaikka 30 lukijaa täyteen. Joo. Eli melkein puolet nykyisestä :D Jokatapauksessa, koska tää blogi kuitenki käsittelee jonkun verran treenaamistakin (myönnetään viimeaikoina on ollut muutakin) ja syömisjuttuja niin arvonnan palkinto tulee olemaan seuraava:

Jokaista 1 kpl







Leader low carb banaani-karamelli proteiinipatukka








Leader low carb exotic-pähkinä proteiinipatukka








Leader low carb mansikka-vadelmajogurtti proteiinipatukka








Leader low carb minttu-suklaa proteiinipatukka

Arpoja saat yhden kommentoimalla tähän kirjoitukseen ja toisen arvan saa mainostamalla mun blogia. Eli linkität mukaan myös blogisi, jossa mainostat tätä arvontaa. Anonyymit lukijat voisivat sitten jos haluavat osallistua, niin laittaa vielä s.postiosoitteensa :)

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kumpi kampi?

Kävin tällä viikolla ostamassa Intersportista Footbalance pohjalliset ja samalla kalastelin tietoa, että ostaessani uudet juoksukengät tarvitsenko mahdollisesti jotain tukia kenkiin. Ihan "normaali" askellus mulla, joten netistä sitten lähti tilaukseen nämä Asicsin juoksukengät. Saksasta kun ne sai melkein puolet halvemmalla kuin kotimaasta ostettuna. Nämä olisivat siis maksaneet Intersportissa 179 € (olivat vielä tarjouksessa, normaalihinta 199 €) ja itse maksoin näistä 105 € posteineen saksasta. Kokeilin näitä Intersportissa ja tuntui oikein ihanilta jalassa. En malta odottaa, että pääsen juoksemaan uusilla popoilla :)

Kenkien lisäksi pitäisi ostaa uusi sykemittari, kun en sellaista omista. :) Ja nyt en tietenkään taaskaan osaa päättää, että kumpi. Tässä vaihtoehdot:
Tämä ihana pinkki Polar tai sitten tämä aivan ihana väritykseltään Suunto. Mietin vain tässä, että tarvitsenko kaikkia noita Suunnon ominaisuuksia...? Mutta toisaalta se ehkä houkuttelisi ulkonäön perusteella enemmän kuin Polar :D Että saa kertoa mielipiteen, kumman sinä ottaisit?

Sitten taas muihin aiheisiin, koska en ole vähään aikaan kirjottanut niin tästä saattaa tulla vähän pidempi postaus :P Mulla oli täällä siis vähän aikaa sitten kyselytunti postaus jossa mulle sai siis esittää kysymyksiä.

Neiti K kyseli, että mistä mulla lähti kiinnostus tankotanssiin. Noniin ja tässä tulee vastaus :D Mun kaveri siis työskentelee erotiikka-alalla ja hän oli sitten ostanut kotiin tangon. Pakkohan sitä oli päästä kokeilemaan ja siitä se sitten lähti. Se oli rakkautta heti ensisilmäyksellä - tai no, kokeilulla. Vaikka en aluksi osannut yhtään mitään vaan tein jotain yhtä pyörähdystä koko ajan, mulla oli erittäin hauskaa mun kaverin kanssa :D Täällä mun paikkakunnalla ei silloin ollut tunteja kuin yhdessä tanssikoulussa ja sinne en halunnut mennä. Päätin sitten, että hankin tangon kotiin ja siitä se aktiivinen harrastaminen sitten lähti :)

Burleskituntien myötä ja kyllä aikaisemminkin, on alkanut kiinnostaa pin-up tyyli. Perjantaina kun menin kaverin kanssa viettämään tyttöjeniltaa, päätin kokeilla sen tyylistä meikkiä ja hiuksia. Hiustenlaitossa meinasi mennä hermot mutta tässä kuva. Valitettavasti meikeistä ei ole oikeen parempaa kuvaa. Pitää kesäksi ostaa joku ihana mekko ja korkokengät, niin voi enemmänkin sitten leikkiä 50-lukua :D

Ravintolassa kun käytiin syömässä, niin tarjoilija kysyi multa että miten ihmeessä olen tämän tukan laittanut. Tulipa kiva mieli! Kerroin sitten, että kyllä siinä hermot meinasi mennä ja olin katsellut youtubesta ohjevideoita.

Tänäänkin sitten saa laittautua kunnolla, kun olen menossa konemusabileisiin.. Ai että :)

Voi äh, mun piti jotain vielä kirjottaa mutta unohdin! No ei kai siinä, kerron sitten myöhemmin jos muistan :P

Mukavaa pääsiäistä kaikille ja palataan astialle!

Lisäys 9.4.

En viitsi tehdä uutta postausta, mutta tässä eilinen rave-look. Pinkit verkkosukat ei näy kovin hyvin mutta siellä ne on :P Ja meikit oli samat kun jossain aiemmassa postauksessa, ne pinkit ;)


sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Uusi aamupala?

Hmm, kukaan ei halunnut kysellä yhtään mitään. No ei sitten :P

Ajattelin lopettaa vähäisen leivän syöntini (aamupalalla yleensä kaksi ruisleipää). Pitäisi keksiä jotain muita aamupaloja. Ajattelin, että yks vaihtoehto vois olla: maitorahkaa, marjoja tai banaani, ehkä liraus maitoa, kananmuna ja ruisleseitä. Ja tämä sötkötys sitten blenderiin.

Ehdotuksia saa antaa, munakasta olen ehkä vähän laiska tekemään aamuisin ja muutenkin tykkään enemmän keitetystä munasta :)

Ja vähän hehkutusta: flunssa näyttäisi olevan taantumaan päin, korva vähän ollut lukossa ja nenusta tulee pikkusen vielä räkää mutta kyllä mä viimeistään tiistaina aion joko mennä salille tai vetää tankotreeniä kotona! Jes. Tänään en uskaltanut vielä mennä salille, enkä vatsatanssiin tai burleskiin. Ens viikolla hommat jatkuu.