torstai 11. syyskuuta 2014

Aaaaaapuva

Tässä ei ole viime aikoina ehtinyt kirjoittelemaan oikein mitään, kun kesällä mulla alkoi työt ja nyt tähän päälle suoritan työharjoittelua. Tässä kuukauden sisään tulossa melkein kaikki koulutukseen liittyvät näytöt + pt-koe parin viikon päästä, siihenkin pitäisi ehtiä lukea jossain välissä :D Joten lähes kaikki aika mikä jää vapaaksi, en todellakaan halua nököttää koneella.

Nyt ajattelin tulla pikaisen päivityksen kirjoittamaan kuitenkin ja olen saanut myös haasteen, mutta teen sen sitten myöhemmin.

Muistatte varmaan kun kerroin, että lopetin ehkäisyhormonit marraskuussa '13. Tuossa ennen kesää on mennyt kierto ihan sekaisin, iho räjähtänyt käsiin ja muutenkin erilaisia vaivoja tullut. Perjantaina menen niiden oireiden ja asioiden kanssa lääkärille selvittämään asiaa. Vähän on aavistus, että mistä voisi johtua mutta en ehkä vielä maalaile piruja seinille..

Lisäksi mulla on toukokuun lopulla mennyt toinen takareisi jotenkin rikki, enkä ole oikein pahemmin sitten treenannutkaan. Tampereella kävin esiintymässä kipeällä kintulla.. Olin maanantaina lääkärissä jälleen jalan kanssa ja mulle tehtiin myös ultraäänitutkimus lihaksille / jänteille, mutta siellä ei näkynyt mitään repeämiä, ainoastaan turvotusta lihaksen kiinnityskohdassa. Joten tässä vähän masentuneissakin fiiliksissä ensinnäkin oman pärstän takia ja sitten tuon jalan vuoksi.

Täällä siis ollaan, kovin kiireiseinä kylläkin vielä ainakin kuukauden ajan.

Alla video Tampereen esityksestä. Kyseessä oli siis enemmänkin eksoottisen ja eroottisen teeman mukaisia esityksiä, joten tässä kengillä möyrintää ja jopa vaatetta lähtee päältä XD



Niin ja uutena harrastuksena tuli aloitettua telinevoimistelu aikuisten ryhmässä :)