torstai 30. elokuuta 2012

Hymyilyttää :)

Mortonki pöytään!

Viime päivinä on tapahtunut aika kivoja asioita.. Mua pyydettiin Turun erotiikkamessuille tuomaroimaan Best pole dance impro ohjelmaa. Kyseessä siis seuraavanlainen juttu:

"ohjelmanumero esitettävä 3 min aikana, koska kyseessä on improvisointi, musiikki selviää vasta paikan päällä. Vaatteiden riisuminen (striptease) KIELLETTY, miehillä saa olla yläkroppa paljaana."

Että sellaista, tulee varmaan olemaan hauskaa. Voittaja saa tuosta itselleen X-pole xpert (kaksoistoiminto) tangon, 45 mm paksuinen ja materiaali messinki. Sinne vaan improomaan ;)

Sitten, ilmoittauduin tällaiseen koulutukseen:

"FIPO Basic Trainer on tarkoitettu tankofitneksen peruskoulutukseksi.

Koulutus antaa valmiudet perus Fitpole tuntien ohjaamiseen. Koulutus toteutetaan intensiivikoulutuksena kahtena päivänä yhteensä n.10h mittaisena. Vaatimuksena on kokemus ryhmäliikuntatuntien pitämisestä ja/tai aikaisempi kokemus/harjoittelu tangolla.

Opetuksen pitää ja FIPO -sertifikaatin myöntää Tracey Simmonds. FIPO Basic Trainer -koulutus tulee olla suoritettu tuleviin FIPO Advance ja Pro Trainer koulutuksiin."

Niin, muistinko kertoa että ensi syksynä haen Kisakallioon opiskelemaan itselleni liikunnan ammattitutkinnon, ja tuo tanko peruskoulutus varmasti auttaa sinne pääsemisessä :) Ja ompahan sitten virallinen paperi että saan ohjata alkeistunteja!! JEE.

Viikonloppuna on kauppakeskus Myllyssä mahdollisuus mennä kehonkoostumusmittaukseen, joka maksaa 5 €. Se on siis se InBoby mittaus, kävin tänään varaamassa sinne ajan.. Hiukan pelkään että tulee karuja lukemia, mutta ompahan varmaan hieman tarkempi mittari kun mun kotivaaka :D

Laihdutuksen kannalta on tullut toppi. Tosin, en oo nyt viime aikoina panostanu tohon syömiseen kunnolla :( Eli on tullut syötyä liikaa kaikkea hiilarimössöä.. Vähän kyllä harmittaa, että miten tähän tilanteeseen taas päädyttiin.. Ja nyt mietin, että vetäiskö syyskuun Go Fat Go -dieetillä.. OHO, tajusin että se tarttis ylihuomenna sit aloittaa :D

Ainiin! Tässä vielä kuva

Kun ostin nuo housut, taisi jäädä ainakin viidestä sentistä kiinni, että ne menivät kiinni. Ja nyt ne on noin isot.. Hiukan jotenkin naurattaa. Tänään kävin ostamassa uudet farkut ja tarkoitus olisi ostaa myös jotkut perus mustat vähän siistimmät housut.

Että sellaista, palataan taas jossain välissä. Mulla alkaa tässä blogien luku-urakka, oon ihan jäljessä kaikesta kun ei oikein koneella ehdi pahemmin istuskella!

1 kommentti:

  1. Mua kans vähän tuo tuomarointi jänskättää. Enpä o ennen ollu erotiikkamessuilla :DD

    VastaaPoista

Ai sääki tahot kertoa jotain