perjantai 30. elokuuta 2013

PA eli Pole Academy

Ajattelin tehdä tämmöisen pienen postauksen Pole Academystä. Huhtikuussa ostin PA:lle 10 kerran kortin ja nyt olen käyttänyt sen loppuun ja täytyy sanoa, että olen oikeastaan aika murheen murtama :D Murheen murtama tietenkin sen takia, etten tiedä milloin seuraavaksi pääsen tuolla käymään!

Pole Academy sijaitsee Tampereella, Pinninkadulla (todella lähellä keskustaa). Siellä on todella monipuoliset tuntivalikoimat: tankotanssia, stripteasea, burleskia, joogaa, ilma- ja lattia-akrobatiaa sekä venyttelyä. Pahoittelut jos joku unohtui tästä listalta ;)

Itse kävin pääasiassa tankotunneilla koska tekniikkani vaatii hiomista kotiopettelun takia. Olenkin saanut tunneilta paljon irti ja toivottavasti pääsen taas mahdollisimman pian käymään PA:lla. :) Viimeisillä kerroilla kävin kokeilemassa ilma-akrobatiaa sirkusrenkaalla ja oli muuten todella kivaa :D Rengas siis kiinnitetään kattoon ja roikkuu ilmassa. Ja jäi muuten aika mojovat mustelmatkin siitä polvitaipeisiin. Lisäksi halusin pitkästä aikaa mennä joogaamaan. Teki kropalle oikein hyvää <3

aerial ring tuntien jäljiltä
tässä aerial ring ja tankotekniikka 3 tuntien summa :D
Huh en muista olenko koskaan harrastuksien takia ollut noin mustelmilla :D Mutta kaikki mustelmat ovat sen arvoisia <3 

Pole Academyllä on todella ammattitaitoinen opetus ja muistaakseni viime Pole Debut -kisoissa suurimmaksi osaksi parhaimpia sijoja taisi viedä juuri PA:n oppilaat ;)

Suosittelen kyllä kaikille lämpimästi kyseistä paikkaa <3 Itsekin kävin täältä Turusta asti tunneilla ja kaikki on ollut sen vaivan arvoista. Tankoilua tai vaikka akrobatiaa kokeilemaan HOP!

PS. Jos joku miettii, että "mikäs ihmeen mainospuhe tämä oli", voin kertoa ettei ollut! Tykkään vaan kyseisestä paikasta niin paljon, että haluan hehkuttaa sitä muillekin :D

PPS. Vihdoin olen oppinut tämän käsiseisonnan (kiitos siitäkin Nannalle Pole Academyyn :)


2 kommenttia:

  1. On kyllä makeat mustelmat. Auts! Mä haluun kans kokeileen tuota rengasjuttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa mennä kokeilemaan jos vaan on mahdollisuus :) oli ihan sairaan kivaa!

      Poista

Ai sääki tahot kertoa jotain