torstai 21. maaliskuuta 2013

Eteenpäin!!

Niin se vaan menee, että näköjään se kroppa kehittyy vaikkei mitenkään superpaljon reenailisikaan. Ja tottakai ruokavaliolla on iso osuus asiaan. Tilasin juuri itselleni Kaisa Jaakkolan hormonidieetti ja hormonitasapaino -kirjat. Odotan niitä innolla. Nyt taas oon jotenkin alkanut innostumaan kaikista terveys- ja liikuntajutuista niin paljon, että kyllä se taitaa olla syksyllä edessä sitten ne liikunta-alan opinnot :) Ei tästä ajatuksesta vain tunnu pääsevän eroon. Enkä halua vanhana mummona kiikkustuolissa miettiä sitten, että miksi en tehnyt sitä, tätä ja tuota.

Mutta omassa kropassa vielä valtavasti duunia, etenkin jalat ja perse tuntuu olevan ikuisuusprojekti. Ja edessä myös kunnon kohotusta, ei voi hakea liikunta-alalle jos on ihan surkea aerobinen kunto :D

Taas olisi mahdollisuus hakea esiintymään / kisaamaan Pole Debutiin. Vaikeimpaan sarjaan pitäisi hakea, ja nyt on vähän usko koetuksella että mahdanko päästä koska tiedän, että sinne hakee tosi kovia tyyppejä jotka osaa jo vaikka mitä temppuja. Mutta tänään pitäisi hakuvideo väsätä, jossa tulee ilmi omat taidot. Varmaan kädet ja kaikki hikoaa niin paljon ettei mikään onnistu xD ja kun video ei saa olla pätkitty ja sen pitää kestää 2-3 minuuttia. Uhh!!

Kävi taas ilmi, että rautatasot olivat alhaalla ja ne aiheuttaa mulle tän sikakovan väsymyksen. Toivottavasti tää uus rautakuuri auttais asiaan, kun ei jaksais tätä pöhnä-oloa enää kovinkaan pitkään.

Niin ja viimeisenä asiana hyödynsin työpaikkani työterveyshuoltoa ja pyysin lähetteen fysioterapiaan. Tosin nyt työttömänä ei ole kyllä mitään kovin mukavaa kun siihen uppoaa sitten rahaakin aika paljon, mutta onneks mua on luvattu auttaa kuluissa :D Tajusin meinaan eilen, että toi mun rintarangan liikkuvuus on edelleen aivan surkealla tasolla, ja sekin luultavasti aiheuttaa niitä muutaman päivän kestäviä jännityspäänsärkyjä johon ei auta mitkään lääkkeet.

Ihanaa kun kevät tulee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai sääki tahot kertoa jotain