tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kiitos!


Hei huimat yli 10 000 sivun katselua mun blogissa jo! Suuret kiitokset kaikille lukijoille, randomeille eksyneille lampaille, AIVAN KAIKILLE!

Lauantaina tosiaan oli ne tamppaus bileet, tässä nyt niitä kuvia meikeistä kuten lupasin. Kokovartalo kuvaa en saanut otettua kun rakas hovikuvaajani ei ollut kotona, eikä mulla oikein ollut aikaa virittää tota kolmijalkaa. Mut eiköhän tästä jotain selvää saa




Menipä vähän hassusti noi kuvat, mut ompahan jotenki :D Ja olipahan kivat bileet :) Bileet olivat siis "invite only" -bileet ja meininki oli paljon parempi, kuin perusbaaritamppausbileet. Mut kyllä silti sielä niitä känniääliöitä oli, kun tilaisuus oli sellainen, että sinne vietiin omat juomat niin jotkut olivat sit jo himassa vetäneet kunnon pohjat :D Itse olin vesilinjalla :) Höh, yritin linkittää kaverin face videoo kekkereistä tänne, mutta ei onnistunut.. Noh ei voi mitään.

Kävin eilen testailemassa uutta saliohjelmaani (omasta päästä heitetty), vaihdoin siis kaksijakoisen takasin koko kroppa kerralla -treeniin. Täytyy sanoa, että kyllä toimi! Sopivasti kaikki paikat vähän hellänä, saas nähdä miten huomenna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai sääki tahot kertoa jotain