keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Birthday

Viikonloppuna vietettiin kavereideni kanssa mun syntymäpäiviä :D Yhden kaverin piti ensin tulla jo perjantaina meille, mutta hänen piti lukea kokeisiin joten hän tuli lauantaina siinä yhdentoista jälkeen. Heti kaupoille ja alkoon. Sen jälkeen alettiin tekemään ruokia ja siivoilemaan, meinasi jopa vähän tulla kiire :D Ja minä boolimestarina tein ensin vähän turhan tujua boolia ja yksi vieraista lähti hakemaan meille sitten pullollisen spriteä :D Booli pelastettu!!

herkkuja, NOMMMM!

Ilta sujui varsin kivasti, alunperin piti pelailla pleikkarilla ja sun muuta mutta jotenkin se aika hujahti höpöttäessä :D

minä ja Mortianna :D olis jonku fiksummankin kuvan toki voinut ottaa. Miks mun nenä näyttää perunalta? :D

kamelien antamat lahjat <3
Kielsin kyllä tuomasta kosmetiikkaa ja alkoholia, selvästi minun käskyäni uhattiin! :D Ei se mitään, ihania lahjoja oli kaikki <3 Enkä keneltäkään vaatinut mitään lahjoja, koska mun mielestä parasta oli se, että porukkaa pääsi näinkin paljon paikalle! Lähdettiin sitten vielä baariin. Olis kyllä voinu jäädä meille, hemmetti ku en muistanut että sinne baariin makso 7€ sisään ja 2.50€ narikka!!! Huuuhhuh! Ja jengi oli ihan väsynyttä ja osa vähän vittuuntunutta ;)

Itselleni tilasin synttärilahjat iHerbistä. iHerb myy siis terveystuotteita mm. kosmetiikkaa ja ravintolisiä. Kuten aiemmin mainittu, palasaippuan tilasin viimein ja samalla ostin kasvojen pesuaineen. Jos innostutte iHerb nettikaupasta tuossa sivupalkissa koodi (SMD693), jolla saa tilauksen arvosta riippuen 5-10 dollaria alennusta, vinkvink ;)




ekotuotteita, olen hippi!! No ei vais :D arvostan luonnollisuutta. Tuo palasaippua on vielä paketissaan joten sen ainesosia en saanut kuvattua siitä muovin läpi kunnolla. Tässä siitä siis vähän tuotetietoa iHerbin sivuilta lainattuna:

Kiss My Face, Pure Olive Oil Soap, Fragrance Free, 8 oz (230 g)

Description
  • Pure & Natural from Greece
Cleanse and moisturize naturally. For centuries, people of the Mediterranean have recognized the nourishing benefits of olive oil for healthy skin. Harvested from sun drenched orchards, our olive oil is crafted traditionally into this superbly moisturizing soap that is perfect for all skin types. Pure and simple as soap can be...just 3 ingredients.
Bob & Steve, Founders
Other Ingredients
Sodium olivate (olive oil), aqua, sodium chloride.
  • No phthalates
  • No fragrance
  • No artificial color
  • Biodegradable
  • Gluten free
  • No animal ingredients
Warnings
No animal testing

Tajusinpa tässä juuri, ettei tullut otettua kuvaa minun tyylistä synttäreillä! Joka tapauksessa, mekko oli sama kuin alla olevassa kuvassa, normaalit sukkahousut, hiukset kiharrettiin suoristusraudalla ja laitoin latvoihin pinkkiä "hiustalkkia" sekä hiuksissani oli pinkki panta. Meikeistäkään ei ole kunnon kuvaa, mutta ne oli aika saman tyyliset kuin ne reivimeikit, joissa pinkit kulmakarvat. Tosin nyt oli ihan "normaalin" väriset kulmat :D


Ainiin, kävin myös näöntarkastuksessa ja uudet krillit on tulossa, niistä sitten myöhemmin ;)

2 kommenttia:

  1. Sullahan on todella upee kroppa, ihanat kurvit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo oli, kunnes tuli kesä, syömiset vituiks, ei juurikaan treeniä ja vaihdettiin ehkäisy >:( tulos +4 kg ja usea sentti alavatsaan, pyllyyn ja reisiin eikä lähde millään pois :(

      Poista

Ai sääki tahot kertoa jotain