tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kevät / kesä kengät?

Vanhat kengät alkaa olla sen verran kulahtaneet ja toisekseen ne on skeittikengät ja sitten tuskailen jos haluaa pukeutua naisellisemmin. Eli olisi aika ostaa uudet, mulla on kaapissa parit balleriinat joita voi käyttää sitten kun ilmat lämpenee enemmän. Mutta suurin kysymys, että millaiset sitä ostaisi joita voisi nyt käyttää? Katselin muutamia kenkäsivustoja ja en kyllä tykännyt yhtään! En siis halua enää mitään skeittikenkiä, enkä muitakaan "lenkkareita" vaan jotkut kivat naiselliset, joilla on kuitenkin mukava kävellä. Ompas tämä nyt olevinaan kovin hankalaa.

Sunnuntainen burleskitunti oli aika hauskaa :D Mä ajattelin, että kyllä sinne varmaan tarvis ottaa jotain rekvisiittaa + korkkarit mukaan, mutta kun yritin tiedustella asiaa en saanut ohjaajalta vastausta. Menin sitten lökäpöksyissä, eikä ollut kenkiä mukana. No siellähän oli porukka oikeen panostanut pukeutumiseen ja kaikilla muilla oli ne kengät mukana.. Tietääpähän nyt seuraavia kertoja varten sitten ottaa mukaan..

On muuten ihan sairaan upeita kaikki pin-up ja burleskikuvat! Mä niin haluisin itsestäni sellasia kans! Wouuh olis niiiiiiiin siistii. Mut tarttis hankkii jostain tamineet, maskeeraaja+tukanlaittaja ja tietty kuvaaja. Mmmmmmmmmm. Ehkä jonakin päivänä :D






Eilen oltiin kaverin kanssa salilla n. 45 min, huomenna olis tarkotus mennä vähän paremmalla ajalla. Ajattelin to / pe tankoilla ja sunnuntaina sitten salille + illalla burleskitunti.

Paino on jumittanut kolme viikkoa samassa, no pääasia ettei nouse. Tosin en oo nyt jaksanut panostaa syömisiinkään niin paljon... Mutta kuulemisiin taas ja kenkäideoita saa heittää! :)

4 kommenttia:

  1. Oisko jotkut matalahkot (kiila)korkonilkkurit?
    P.s. ÄÄÄÄÄÄÄÄHH Mä inhoon noita "todista ettet ole robotti kirjoita tämä saatanan epäselvä romaani! " Jätän kohta kommentoimatta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sellaista vois koittaa metsästää :) no niinpä, otin sen nyt pois että jaksat kommentoida <3

      Poista
  2. Oi, määki haaveilen, että sitten joskus kun olen päässyt tavoitteisiini, niin otatutan itestäni pin-up -tyylisiä kuvia. B)

    VastaaPoista
  3. Kaveri pääs just pin-up kisassa 40 parhaan joukkooon ja jatkoon haastatteluun. On kyllä hienoja kuvia! :) Burleskia mä oon tanssinu tuolla cabare strip tunnilla. Siihen tosiaan pitää heittäytyä ja unohtaa kaikki muu! :)

    VastaaPoista

Ai sääki tahot kertoa jotain