maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kymmenen hyvän mielen aiheuttajaa

Tervetuloa uudet lukijat! Kiva saada teitä lisää tonne sivupalkkiin ;)

(preesens) blogin kirjoittaja haastoi mut listaamaan kymmenen hyvän mielen aiheuttajaa. Mielelläni otan haasteen vastaan. En erityisesti haasta tähän ketään, ne jotka haluaa saa tehdä :)

  1. Hyvä musiikki saa aina kivalle tuulelle, lisäksi samalla yleensä tulee jammailtua :)
  2. Ihanat ystävät tottakai <3
  3. Liikunta! Vaikka joskus laiskottaakin kamalasti mutta kun saa aikaiseksi liikkua, tulee myöhemmin tosi hyvä fiilis että jaksoi.
  4. Pirteät värit. :D Kuulostaa ehkä hassulta mutta oon viime aikoina pyrkinyt ostamaan vaatteissakin jotain muuta kuin ainaista mustaa! Kynnetkin lakkasin eilen fuksianpunaisella ja kärjet liilalla glitterillä :)
  5. Eläimet. Varsinkin vauvat. Ja etenkin kaikki pörröiset eläimet :D
  6. Uusien vaatteiden / tavaroiden / yms ostaminen saa myös hyvälle tuulelle :D Täytyy myöntää, että mulla taitaa olla jonkinnäköinen shoppailuriippuvuus. *ups*
  7. Hyvä ruoka ja juoma. Ja sen kyllä huomaa :P
  8. Ongelmien ratkaiseminen esim. sudokun tai ristikon muodossa. Hyvää aivojumppaa :)
  9. Laittautuminen. Varsinkin sillon kun meikit ja tukka onnistuu
  10. Josta tämä viimeinen tuli mieleen. Esiintyminen, olen nyt kaksi kertaa esiintynyt tankotanssin osalta ja sen jälkeen on ollut superhyvä mieli.
Huh siinähän ne, välillä vähän ajatus tökki mutta sainpahan kymmenen kasaan.

siellä se apina roikkuu :D
Sitten pitää taas hehkuttaa treenaamista :D Kuten aina.... Viime postauksessa oli ekassa videossa Supermieheen meno lattialta. Ja onnistuin siinä! Sattui kyllä ihan älyttömästi sisäreisiin ja niitä koristaakin nyt oikein upeat sinertävät mustelmat :D Vielä kun oppisi menemään siihen jotain muutakin kautta. Sain myös toisen onnistumisen (taas) nimittäin sen yhden leuan myös täällä kotona! Ja tässä todistusaineistoa, olkaa hyvät ;)
ja se supermies :) kera ilmeen :D


3 kommenttia:

  1. Huiput kuvat!
    Molemmat kyllä vaatii varmaan älyttömästi kuntoa, ei musta varmasti olis roikkumaan tolla tavalla. Tulisin alas sekunissa :D

    Oliks sulla kuvaaja vai itselaukasin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yleensä otan videokuvaa ja sitte siitä napsin noita kuvia :D Mutta kyllä joskus mies kuvaa kun pyydän tai jos on joku kaveri :)

      Poista
    2. Mietin just että jos on itselaukasin että kuinka nopeesti sun pitää hypätä tangolle oikeaan asentoon jne :D

      Poista

Ai sääki tahot kertoa jotain