keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Parempaan suuntaan :)

Viimeaikoina on ollut aika reipas olo ja jotenkin tuntuu, että kilpparilääkkeen nostolla on osuutta asiaan :) viime viikolla nimittäin liikuntaa kertyi yli 7 tuntia. Plus että nyt kävelen töihin aamuisin 2 kilometriä ja joskus vielä takaisin toiset kaks. Ollaan kaverin kanssa alettu käymään salilla ja muhun on purrut joku ihme liikuntakärpänen :D asian vastapainona en olekaan sit jaksanut kirjata syömisiä kiloklubiin. Tiedän että ainakin kasvikset on taas jäänyt vähemmälle. Toisaalta tuntuu, että nyt kun liikunta maistuu niin ei jakaisi miettiä merkkaamista. Ehkä parempi näin? Jos väkisin tekee, niin menee maku koko hommasta.

Mulla on nyt monta kertaa ollut mielessä asioita, joita oon ajatellut kirjoittaa mut unohdan ne. Niinkun nyt. Jostain piti vielä mutta kun ei muista.

Niin se ainakin, että tuntuu kun vuorokaudesta loppuu tunnit kesken. En saa itteeni millään ajoissa nukkumaan, vaikka melkeen joka ilta "päätän" mennä.

Mutta kohta ruokkis päättyy, joten runoilen taas myöhemmin lisää. Töiden jälkeen taas suoraan salille :>

2 kommenttia:

  1. Kuulotsaa positiiviselta! Ja hyvin paljon mahdollista että lääkkeillä on jotain tekemistä ton energiatason nousemisen kanssa :)

    Jos et jaksa kirjta syömisiä niin älä kirjaa, mutta suosittelen että yrittäisit kuitenkin syödä hyvät määrät kasviksia ja hedelmiä. Vaikka välipaloina jos ei muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitäisi muistaa joka aterialla syödä joku vihannes / hedelmä. Lounaalla yleensä syön ison kasan salaattia. Kunnon keko aina lautaselle.. Välillä on ongelma, ettei ruoka melkeen mahdu siihen viereen :D

      Poista

Ai sääki tahot kertoa jotain