sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Juoksukausi avattu

Tervetuloa uudelle lukijalle, muistathan osallistua arvontaan jos vain haluat :)

Kävin eilen testaamassa uudet juoksutöppöset joista kerroinkin tässä postauksessa. Kävely ja juoksu tuntui siltä kuin olisi pumpulin päällä ollut. Jalat ei tulleet lainkaan kipeiksi, vanhoissa töppösissä kipeytyi penikat. Luin netistä että varsinkin ylipainoiset tarvitsevat hyvin tuetut ja vähän painavammat juoksukengät, tajusin että noi vanhat oli todella kevyet ja siitä syystä taisi penikat kipeytyä.
Sykemittari näytti, että keskisyke oli 150 ja maksimissa käytiin lukemissa 185. Juoksin / hölkkäsin yhteensä 1.7 km, n. 11 min 30 sek ja keskinopeus oli jotain 8 km / h. En kuitenkaan yhteen putkeen jaksanut tuota, kolmessa osassa juoksin joten vähän sellainen intervallityyppinen treeni. Juoksumatolla kyllä menee se about 6 min putkeen, mutta kyllä se maastossa juokseminen on aina erilaista, varsinkin kun tulee ylämäkiä.

Kävin taas lenkin päätteeksi kokeilemassa, että nouseeko leuka. No ei noussut.. Kotona ja salilla kyllä saan nykyään vedettyä kaksi (n. 30 sek tauolla kylläkin), mutta kun täällä kotona ja salilla lähtöasento ei ole niin alhaalla, kuin tuolla polun varrella.. Kai tämä tästä, kun vaan yrittää edes niin ylös vain kuin pystyy :P

Tämä viikonloppu on muuten syömisten kannalta mennyt toooooodella höttöhiilareilla. On tullut vedettyä irtokarkkeja, 3-viljan sämpylöitä, dallaspulla ja korvapuusti. Hupsista ;D Nojoo, mutta nyt ei jostain syystä ole oikein edes morkkista. Oon vaan ajattellut että oon niin paljon tällä viikolla liikkunut että nyt on lupa vetää. Liikunnat muuten tällä viikolla tähän mennessä (aion tänään vielä tankoilla):


laihdutusliikkujaToteutunutSuositus
Liikunnalla kulutettu energia2739 kcal1500 kcal
Liikuntapäiviä viikossa6 pvä5 pvä
Liikuntaminuutteja viikossa396 min200 min


olen siis merkinnyt yli 30 min kestävät töihin kävelyt ja pyöräilyt muiden liikuntojen lisäksi.

Ajattelin kokeilla tehdä postauksen päiväni kuvina, en tosin oikein tiedä että mistä kaikista tilanteista se kuva pitäisi ottaa :D Olisiko teillä lukijoilla kiinnostusta tällaiseen postaukseen?

Ainiin, lisäsin tuollaisen sepustuksen uusille lukijoille, minusta -välilehteen :)

1 kommentti:

  1. "Päivä kuvina"-postaukset ovat mielenkiintoisia, pitäisi itsekin toteuttaa semmoinen :)

    VastaaPoista

Ai sääki tahot kertoa jotain