sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Uusi aamupala?

Hmm, kukaan ei halunnut kysellä yhtään mitään. No ei sitten :P

Ajattelin lopettaa vähäisen leivän syöntini (aamupalalla yleensä kaksi ruisleipää). Pitäisi keksiä jotain muita aamupaloja. Ajattelin, että yks vaihtoehto vois olla: maitorahkaa, marjoja tai banaani, ehkä liraus maitoa, kananmuna ja ruisleseitä. Ja tämä sötkötys sitten blenderiin.

Ehdotuksia saa antaa, munakasta olen ehkä vähän laiska tekemään aamuisin ja muutenkin tykkään enemmän keitetystä munasta :)

Ja vähän hehkutusta: flunssa näyttäisi olevan taantumaan päin, korva vähän ollut lukossa ja nenusta tulee pikkusen vielä räkää mutta kyllä mä viimeistään tiistaina aion joko mennä salille tai vetää tankotreeniä kotona! Jes. Tänään en uskaltanut vielä mennä salille, enkä vatsatanssiin tai burleskiin. Ens viikolla hommat jatkuu.

5 kommenttia:

  1. Mä olen kaurapuuron vankkumaton kannattaja. Mukaan marjoja ja raejuustoa. NAM!!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On muuten pitänyt monta kertaa kokeilla, jos sitä vihdoin ja viimein sais aikaseks :D

      Poista
  2. Mä syön aina oikeastaan samanlaisen aamiaisen. Keitettyjä munia x2, luonnon jogurttia missä leseitä ja pala näkkäriä, kuppi vahvaa kahvia. Noilla eväillä pysyy nälkä tosi hyvin lounaaseen asti. Tykkään puurosta mutta tuntuu että se ei pidä nälkää paljon ollenkaan. Varmaan pitäis sotkea sitä jonkun maitotuotteen kanssa sekaisin, auttais varmaan.

    Kyselyaiheita ei tullut mieleen, nekin harvat ajatukset mitä joskus pohtii niin yleensä eksyy omaan blogiin :)

    En tiiä ootko ikinä maininnu että mistä sun kiinnostus lähti tankotanssiin, mutta olisi kiva kuulla siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kirjoittaa siitä vaikka seuraavassa postauksessa :)

      Niin, jos tosiaan puuroon laittais raejuustoa joukkoon, niin siitä kuitenkin tulis proteiinia ja siihen vois vielä syödä yhden keitetyn munan.

      Mutta kiitos vinkistä, tosin kahvin jätän juomatta ;)

      Poista
  3. Munakas ja paahtoleipää, puuroa mehukeitolla (vaikka ite tehtyy ni tietää et siel on sitä marjaa eikä jauhoja ja esansseja :D), raejuustoa ja maustettua tonnikalaa, maitorahkaa ja marjoja, muroja.

    VastaaPoista

Ai sääki tahot kertoa jotain