Minusta

Noniin ajattelin nyt vihdoin kirjottaa kasaan tämän itsensäkehusk.. eiku minä -sivun ;P On sitten uusien lukijoiden helpompi lukea tämä kuin alkaa kaivaa jotain vanhoja postauksia. Myönnetään, mä oon oikeesti aina ollut todella surkea näissä esittelyteksteissä, toivottavasti tähän saisi jotain tolkkua :D

Tosiaan olen v. 1988 syntynyt nainen ja asustelen täällä Lounais-Suomessa. Mun lisäksi meillä asustaa kolme kissaa ja mies. Olen aina ollut todella liikunnallinen, pienenä kävin telinevoimistelussa ja tanssitunneilla. Teininä tuli harrastettua tanssia n. 6 tuntia viikossa. Varhaisaikuisena kävin salilla ja erilaisissa jumpissa varmaan 7-10 tuntia viikossa.

Sitten jotain tapahtui.. Ei enää jaksanut, kiinnostanut.. Musta tuli laiska. Pari vuotta meni, että harrastelin jotain liikuntaa vain satunnaisesti. Tankotanssin aloitettuani tilanne muuttui hieman, mutta edelleen ne liikunnat oli siinä 0-3 tuntia viikossa. Tämän laiskistumisen lisäksi alkoi syömiset mennä päin pyllyä (koska ei voinut vähempää kiinnostaa) ja painoa tuli vuoden aikana 10 kiloa lisää.. Masennuin, en tajunnut tuota painonnousua vaikka se tapahtui aika nopeasti. Lisätään tähän vielä pienestä asti ollut erittäin huono itsetunto niin paketti oli valmis.

Kaikkeen tähän laiskistumiseen onneksi löytyi syy: kilpirauhasen vajaatoiminta. Menin lääkäriin alunperin masennuksen takia, onneksi en ottanut masennuslääkkeitä! Sain lääkityksen vajaatoimintaan joulukuussa 2011. Nyt keväällä kun lääkitystä on nostettu muutamaan otteeseen, tuntuu siltä kuin vihdoin olisi saanut oman itsensä takaisin. Tuon liikunnallisen ja jaksavan ihmisen. Nyt menee taas liikuntaa n. 7 tuntia viikossa josta olen todella ylpeä :)

Se niistä taustoista, muita kiinnostuksen aiheita painonpudottamisen ja liikunnan lisäksi mulla on: ehdottomasti tankotanssi, meikit, hiukset ja vaatteet / asusteet. Näistä siis kirjoittelen eli tämä blogi ei keskity pelkästään treeniin ja painonpudottamiseen. :)

Kysykää ihmeessä mitä vielä haluatte tietää, kerron mielelläni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai sääki tahot kertoa jotain