sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kaikki ei aina mene kuten suunniteltu

Tässä taas on ollut vähän kaikenlaista tekemistä niin ei ole oikein ehtinyt tänne kirjoittelemaan :)
Mitat päivitin tuonne sinne kuuluvalle sivulle. Seuraavaksi mittoja tulee sitten joskus joulukuussa. Ja silloin toivottavasti rasvaprosentti on alle 30.

Mietin, että vetäiskö sitä syyskuun go fat go -dieetillä. Tosin nyt kun on karpannut pari kuukautta, saattaa tuottaa ongelmia (lähinnä vatsan kanssa) alkaa syömään puuroa, leipää ja riisiä/pastaa/perunaa. Tosin pastan tilalla voisi syödä kesäkurpitsa"pastaa", joka muuten on hyvää ;)

Olen nyt keskiviikkoillasta potenut flunssaa, laskin että se on jo viides flunssa tämän vuoden aikana. Ja nyt on kuitenkin vasta elokuu.. Mulla oli siis viikonlopuksi vaikka mitä tekemistä, mutta kaikki meni sitten piloille. Maanantaina kun menin töihin, oli työkaveri AIVAN flunssassa. Yritin pestä käsiä ahkerasti, syödä vitamiineja, maitohappoa ym. mutta silti se perhana tarttui muhun. Olen oikeastaan hiukan vihainen että tullaan töihin tartuttamaan muita.. Meillä oli siis miehen kanssa perjantaina vuosipäivä, lauantaina ja sunnuntaina mun piti olla Tampereella treenaamassa tankojuttuja.. Harmittaa niin vietävästi, ilmatkin olisi ollut tosi kivat. Oltais vaikka miehen kanssa voitu mennä piknikille sinne missä tavattiin. No toivotaan, että ensi viikonloppuna on myös kivat kelit.

Ainiin, tangolla vihdoin saatu jotain edistystä aikaiseksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ai sääki tahot kertoa jotain