tiistai 16. huhtikuuta 2013

Omt-fysioterapiakäynti

Ja taas lisää uusia lukijoita! kivaa! :))

Olin eilen omt-fysioterapeutilla ton mun jännityspäänsärkyni ja sitten edelleen ton selän takia (hajos sillon loppuvuodesta). Jännää, miten se kyseli ja osas kommentoida jopa vähän kilpirauhasen vajaatoiminnastakin :o Mut hyvä vaan!

Jokatapauksessa, selvisi syy niihin järkyttäviin jännityspäänsärkyihin ja sit sain lisää jumppaa. Jännityspäänsäryn syy on se, että niskan ja hartioiden alueella on enemmän pinnalliset lihakset työssä ja ne yrittää kompensoida kaulan / niskan syviä lihaksia. Eli lihastyö ei oo tasapainossa. Sain tähän oman jumppaliikkeen ja ft sanoi, että lääkkeiden otto on ihan turhaa koska kun ne mun niskat ja hartiat ovat jumissa niin ne lääkkeet ei tavallaan pääse sinne oikeaan paikkaan.

Selän syville lihaksille sain myös jumppaliikkeitä ja näitä kaikkia on tosiaan tehtävä päivittäin! Ja pakko tehdä, kyllähän noi huomaa heti jos on laiskotellut.. Kuukauden päästä on kontrolli ja katsotaan miten homma lähtenyt käyntiin ja saan luultavasti lisää jumppaliikkeitä sitten.



Oon tässä viime aikoina alkanut opettamaan yhtä tuttua / kaveria tankotanssiin, oltiin viime lauantaina treenaamassa ja tuntu itsestäkin ihan älyttömän hyvältä kun opit on mennyt perille ja tää kaveri on kanssa ihan fiiliksissä :D

Pitäis tässä joku päivä ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa jo suunnitella sitä koreoo sinne Tampere Open Showcaseen. Vaikka enhän mä nyt vielä mitenkään voi tietää, et pääsenkö sinne edes mut :D

Itselläkin on tullut tässä viimeaikoina tankoilun osalta kehitystä, sain vihdoin ja viimein sen ilma-invertin! Tosin en oo sitä koskaan mitenkään kovin säännöllisesti treenannut, mutta vihdoin sain sen. Ja on muuten vielä ihan alkutekijöissään, mutta toivottavasti saan parannettua sen kauniiksi tuonne open showcaseen ;) mulla on tässä ihan sikana kaikkia hienoja ideoita siihen koreoon ja mä toivottavasti handlaan ne kolmen - neljän kuukauden päästä hyvin. (Sillon pitäis olla koreo kokonaan kasassa ja sit vaan hioo hioo hioo NILKAT!!)

ja tässä teille ihana video mun räpellyksestä :D on muuten sit ihan miälenvikast juttuu tos, mut saattepahan päivän naurut :D



ps. lauantaina pitkästä aikaa reiveihin, ihanaa päästä taas meikkaamaan ja laittautumaan kunnolla! Lupaan laittaa kuvia sitten! Tosin asustus tulee olemaan aika samanlainen kun Millennium 2012 bileissä.

8 kommenttia:

  1. Hyvänen aika, sun blogi on mennykin ohi ja nyt vasta löysin minäkin messiin! T: SuMaKo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heheheee mutta nyt löysit mukaan ja sehän on pääasia ;) tervetuloa!

      Poista
  2. Musta on kato meinannu tulla tällaanen hitaamman puoleinen hämäläinen! :P

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Näillä näkymin syksyllä / alkutalvesta tai n iin vastas foorumilla

      Poista
    2. pakko päästä! Mut syksyllä on pole art niin varmaan showcase reippaasti ennen sitä / sen jälkeen :)

      Poista
  4. Jee, onnea ilmainvertistä :) Ja tosi kaunis kaksonen ja jade!!!

    VastaaPoista

Ai sääki tahot kertoa jotain