torstai 27. kesäkuuta 2013

Joku blogi, lol?

ÖÖH tuota joo :D Anteeksi taas hiljaiselo. Jotenkin tää kesäkuu on mennyt ihan sairaan nopeesti. Mul on ollut aika paljon kaikenlaista tekemistä, menoa ja meininkiä ym.

Salilla käytiin ahkerasti alkukuu, tässä just kädet pumpattuna ;)

tais olla viiminen salikäynti pariin kuukauteen ;<

Nyt joutuu olemaan sitten ilman salia taas pari kk ja tyytyä juoksemiseen ja tankoiluun. Sais ilmat vaan viilentyä, että vois tehdä kumpaakaan. Onneks aina voi venytellä :D Tavoite onkin syksyyn / jouluun mennessä saada se sivuspagu alas asti. Ei puutu paljoa enää :)

tää on joku vanhempi kuva

Toi kuva on siis vähän vanhempi, nykyään menee jo lähemmäs ja uusin kuva on perspuolelta ja niin läheltä otettu, etten sitä kehdannut tänne lykätä :D :D

Meillä on järkkäri ja sanoin miehelle tuossa yks päivä, että haluun lähteä Ruissaloon kuvaamaan. Tässä muutama onnistunut otos sieltä

äh, vaikka kuinka yritti rentouttaa silmät :D




ja seuraavaks mun lempparikuva, siis jotenkin niin ihana! ja toi vieno hymy mikä mulla tässä on :D



erään tuttuni sanoin "soittakee palokunta, kissa puussa!" :D


Oli siis paljon enemmänkin kuvia, mut ei oikein onnistuneita. Ja mulla loppu ideat kesken, olis jonkun tarvinnut tulla sanomaan poseerausasentoja :D 

Lisäks tehtiin miehen kanssa reissu Seinäjoelle ennen juhannusta. Siellä siis kävin tietenkin taas Pole-a-holicilla. Ensin olin Riikan flow&floor tunnilla ja sitten seuraavana päivänä yksityistunti :) Ja kivaa oli taas kerran :D Hehee. Todistusaineistoa vielä siitäkin reissusta

[sarkasmi]joo ei tää satu, ei yhtäääään!! [/sarkasmi]
samalta reissulta :D


Ja lopuksi vielä, laitoin paperit menemään Kisakallioon






5 kommenttia:

  1. Hei näytät tuossa puussa otetussa kuvassa ihan Lana Del Reylta..! :D Ihana! Ja oon niin kade sun tasaisesta mahasta!
    Kisakallioon jotain liikunnanohjaustako opiskeleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitos :D
      Joo liikunnan ammattitutkintoa hain opiskelee :)

      Poista
  2. moikka!:) en jaksanut lukea vielä ihan jokaista postaustasi, joten kyselisin, että milloin aloitit tankotanssin ja käytkö ihan järjestetyillä tunneilla vai harrastatko vain kotona? Ja kuinka nopeasti olet kehittynyt harrastuksessa ja onko tankotanssi mielestäsi vaikeaa? Olisi kyllä siistiä saada itsellekin tanko ja aloittaa ko. harrastus :)
    p.s ihana blogi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Olen aloittanut tankotanssin noin 3 vuotta sitten. Olin ystäväni luona kokeillut tankoilua muutaman kerran ja sitten päätin, että ostan tangon kotiin. Tunneilla olen käynyt jonkun verran, mutta mieluummin treenaan yleensä kotona.. En oikein tykkää Turun tunneista näin kauniisti sanottuna :D Tampereella (Pole Academy) olen myös käynyt tunneilla sekä ottanut tosiaan Seinäjoella Riikalta yksityistunteja (Pole-a-holic)

      Itse olen kehittynyt vähän hitaammin, koska tunneilla jossa kävin ei oikein ollut kunnon opetusta ja kotona tekniikan hiominen vaikeaa yksin välillä. Eikä kaikkia liikkeitä uskalla kokeilla, ellei ole joku tukemassa. Lisäksi tää ylipaino hidastaa tiettyjen liikkeiden opettelua (onhan se eri 167 cm ihmiselle nostaa 73 kg vs. 63 kg).

      Kyllähän tankotanssi välillä saa hermot kireälle, kun tahkoaa jotain liikettä monta kuukautta eikä se vain lähde sujumaan. Mutta silti en ikinä mistään hinnasta halua tätä harrastusta lopettaa!

      Rohkeasti tanko tilaukseen! ;) Itse katselin youtubesta videoita (ei tosin aina paras paikka, koska sielläkään kaikilla ei kunnon tekniikkaa) ja lisäksi ostin Vertical Dancen ja Jamillan opetus dvd:t. Tietysti parhainta olisi jos pääsisit tunneille! Mutta kotona pystyy ihan hyvin harrastamaan! :)

      Jos haluat kysellä vielä jotain, voit laittaa vaikka sähköpostia osoitteeseen sailasp [at] hotmail.com

      Poista
  3. Ihania rantakuvia, oot tosi nättinä ja poseeraukset tosi kauniita!

    VastaaPoista

Ai sääki tahot kertoa jotain