keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Taistoon käy!

Puhun nyt asiasta, joka on hyvin todennäköisesti meille kaikille enemmän tai vähemmän tuttu. Nimittäin selluliitista. Järkytyin kun näin oman pyllyn ja takareidet eräässä bikini-kuvassa, jonka mieheni otti viime viikonloppuna mökillä. Päätin, että on pakko edes yrittää tehdä asialle jotain. Joten tällä sotasuunnitelma appelsiini-ihoa vastaan:

1) joka ilta kuivaharjaus + hömppävoide (eli kiinteyttävä voide)
2) suihkussa lopuksi reisille ja pyllylle kuumaa & kylmää vuoronperään, niin että kylmää suihkutetaan viimeiseksi
3) joka viikonloppu reisien & pyllyn kuorinta
4) vesi + ruokavalio yleisesti
5) jalka & pyllyjumppa

aseet selluliittia vastaan!
kävin eilen ostamassa välineet tähän hommaan. Rahaa kului yhteensä 30 € mutta tuumasin loppujen lopuksi, että se on pieni summa jos nyt saisi oikeasti ihoa paremman näköiseksi.

Vaaleanpunainen törppö on kuorintaa varten, sitten Garnierin "kiinteyttävä" kosteusvoide ja se, mihin eniten kului rahaa: kuivaharja The Body Shopista. Siis pelkästään tuo kuivaharja maksoi 20,50 €.

Kuvia en tule tänne laittamaan projektista ainakaan näillä näkymin.. Ehkä jos täällä ei olisi ollenkaan pärstäkuvaa esillä niin voisin harkita, mutta nyt kun täällä on naamakuvakin nähtävillä, niin taidan skipata ;D Lupaan kuitenkin yrittää muistaa kertoa, että mitkä fiilikset itselle tulee tästä ja näkyykö mahdollisesti jotain muutosta :)







6 kommenttia:

  1. Paljasta Peppua Ry saa varmaankin pian alkunsa, varo vain ;D Kukapa nainen ei selluliittiä inhoaisi! Itselläni appelsiini-ihon alku hävisi karppausruokavaliolla, runsaalla vedenjuonnilla ja reisiin/peppuun kohdistuvalla aerobisella liikunnalla. :) Saa sitten nähdä, tuleeko muhkuraa uudestaan esiin, kun nuo ongelma-alueet toivottavasti pienentyvät.

    VastaaPoista
  2. Hahaha :D mut sinne vois varmaan liittyä anonyymina ja sit laitettaisiin sinne reisi & pyllykuvia :D

    Mä en oo ikäväkseni vielä huomannut et karppauksella olis vaikutusta :(

    VastaaPoista
  3. Olisiko hieman hanurista ;D

    Aww :( Toivottavasti kuitenkin jokin kikka auttaa!

    VastaaPoista
  4. Mä joskus nuorempana testasin kans jotain selluliittivoidetta persiiseen, mut ei toiminu . Oiskohan joku 4-5kk kun aloitin peffatreenin ja sillä saanu tuloksia aikaan. Ja ihan kotona tehny, tarvinnu mitään saleja siihen. Tanko + nilkkapainot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua vituttaa ku sali on kii. Möö. Ja kun tää mun koti pyllytreeni on aika satunnaista ni en tie kuin paljon siit on loppujen lopuks hyötyy. Melkein taas toivon et olisin työtön tai osa-aikatyössä niin ehtis treenaa enemmän

      Poista

Ai sääki tahot kertoa jotain