lauantai 12. toukokuuta 2012

Silkkaa humpuukia?

Ihanaa olla vapaa kalorilaskureista! Ja herkkulakkokin on pitänyt. Tosin sunnuntaina se taitaa taas katketa :/ Töissä on kyllä ollut kaikkein vaikeinta, koska mä hoidan kahvitusta ja iltapäivällä on aina joku keksi / pulla tms. Tänään oli jotain muffinseja ja olis tehnyt mieli maistaa mut onneks en maistanu. Ne kuulemma oli pahoja muutenkin :))

Vaikka laihtumista ei ole kilojen muodossa tapahtunut yhtään (kuten tickeri sivuilta näkyy painokäyrästä), niin jotain tässä silti tapahtuu? Mulla on kotona tollanen vaaka, joka mittaa painon lisäksi rasvaprosentin, lihasmassan, kehon nesteet ja jonkun luumassan. Ei sillä, taitaa olla nekin luvut olla jotain sinne päin mutta uskon että osittain kuitenkin antaa suuntaa antavia lukuja. Joten tässäpä 9.5.2012 mitattuja lukuja (ja mittoja), otan nämä samat kolmen kuukauden päästä uudelleen

paino 76,2 kg
rasva 33,3 %
lihasmassa 34,0 %
vyötärö ~78 cm
napa ~83 cm (on tässä välillä käynyt 81,5 sentissä)
alavatsa ~96 cm
pylly ~107,5 cm

Ei ole pitkä aika jolloin viimeksi kävin tuolla vaa'alla ja silloin rasvaprosentti näytti 34,2 %. Joten pikkuisen kuitenkin ollaan tultu alas. Tavoitteena saada se nyt alkuun sinne kolmeenkymppiin.

Kiirettä pukkaa esiintymishommien kanssa, joten pari seuraavaa viikkoa saattaa olla täällä vähän hiljaisempaa. Mutta kyllä mä sit taas kirjottelen kun ehdin. Ainakin ihan varmasti esiintymisen jälkeen tuun tänne hehkuttamaan mikäli kaikki menee hyvin :D

1 kommentti:

  1. No mut kato kun samalla laitteella samanlaisissa olosuhteissa aina mittaa, niin kyllähän se antaa tietoa siitä mihin suuntaan on menossa :)

    VastaaPoista

Ai sääki tahot kertoa jotain